Pimpa med pumpor

Vad jag gillar med hösten, förutom att jag får bära alla mina kappor då vill säga, är alla härliga färger i naturen och att man kan pynta sitt hem med diverse ting som en hittat ute. De här pumpor hittade jag inte bara sådär såklart utan just dessa fick jag av min vän Fia efter besöket hemma i äppelboden på Österlen. Tänker inte gröpa ur några halloween-figurer här inte utan tycker att pumporna är som finast bara sådär liggandes lite huller om buller utanför husknuten. Dagen till ära invigde jag dessutom en klänning som jag köpte på Beyond Retro i Göteborg när jag var där för några helger sedan. Även den ultimata halsduken som jag fyndade på Emmys rea för ett tag sedan användes för första gången. Så himla fint att man stoppar in ena ändan i den andra så det blir lite ”rosett” av det. Materialet är mjukaste ull så den värmer gott.


jenny-pyntar-infor-halloween pumpor-halloween jenny-i-rosa-har halloweenpumpor jenny-med-pumpor

Dela

3 svar till “Pimpa med pumpor“

 1. Jättefina foton! Pumpor är trevligt och göra olika arrangemang, jag brukar ha ett stort fat som är gjutit i betong och där har jag pumpor, ljus och kastanjer hög mysfaktor alltså. Sådde mina pumpor för sent där är ytte pytte frukter, bättre lycka nästa säsong, alltid lär man sig nåt. Kan inte utan nämna att din hårfärg är så fin, ja jag måste säga att hela du har fått ett lyft, ser så pigg och glad ut också, så det smittar.
  Kram och fin start till er på denna nya vecka/MH

  1. Ååååh vad kul att höra, tack! Jag gillar också nya hårfärgen, kul med lite rött i. Höstens färger gör en hel del med en 🙂 Vad tråkigt med dina pumpor, men minipumpor är ju fint att dekorera med också. Hur lång tid tar det från att man sår dem tills klara?
   Kram

   1. Ja det är en väldigt bra fråga? tycker det tagit väldigt lång tid, men kommer inte frosten så kan det bli större. Men något jag haft mängder av denna sommar är solrosor, så vackert det varit på ängen. Hade inte en tanke på att det skulle bli så för jag gav fåglarna det i sen vinter sen helt plötsligt så växte de upp överallt.
    Kommer slänga ut mer i vinter, dels till fåglarna och sen till mig själv, dela, dela lika!
    Kram till er/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.