På jobbet fick jag frågan…

”Väntar du tvillingar? Tycker du har blivit stor snabbt. Va! Är det inte dags förrän i juni?”

Vad ska jag ens svara på en sådan kommentar!? Blir tokig på folk som kommenterar ens kropp. Det är inte okej bara för att man är gravid, punkt slut. Kände mig i alla fall fin i klänningen när bilderna togs men i slutet av dagen hade det förbytts mot andra tankar tyvärr.

 

 

Dela

2 svar till “På jobbet fick jag frågan…“

  1. Du är så fin i din klänning, och blått är så snyggt. Ja man kan känna sig arg, ledsen och besviken på människors kommentarer, en del säger saker utan eftertanke. Har inte sett denna vackra skapelse innan är det ny kanske å andra sidan har du ju en hel del, precis som jag.
    Så Jenny du är så vacker och det har jag skrivit ett antal gånger!
    Kram och må så gott/MH

    1. Tack 🙂

      Klänningen har jag haft ett bra tag men precis som du skriver finns där ju en del att ta av, haha!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.