På drift i närområdet…

Lite mer än ett år har passerat sedan flytten från lägenhet på Möllan i Malmö till hus i utkanten av samma stad. Häromdagen när vi tog en tur i vårt område hamnade vi här, vilket kändes som ”mitt på vischan” plötsligt. Det bästa med detta är att om andan faller på och jag vill från landet in till stan så tar det bara ungefär 25 minuter med cykeln så är jag mitt på Möllan igen.

dagens outfit 2014-06-12 gammalt hus krage sandal gamla däck dagens outfit kjol säd brio go barnvagnshandtag grusväg

Dela

2 svar till “På drift i närområdet…“

 1. Känns väl så där lagom, avståndet till staden, men visst är det skönt att bo mer ute på landet?

  Att besöka en stad kan jag tycka är härligt med allt vad den har att erbjuda, men jag är i kropp och själ en ”flicka” från landet.

  På kvällen när jag ser ut över bygden, så är här fritt landskap så långt mitt öga kan se. När solen går ner över slätten, det är inte mycket som slår det alltså.
  Ja jag ser att säden står i ax, säsongen rullar på liksom livet i sin helhet.

  Må så gott från ett soligt Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Jo det känns helt lagom faktiskt. Är inte inne i stan så värst ofta nu dock, men vetskapen att jag snabbt kan ta mig dit känns bra. Mesta tiden spenderas på uteplatsen just nu eller på promenad med lille Ivan. Livet är lite förändrat…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.