Och där stod dem…

Skorna som jag letat efter i flera år och de satt dessutom som en smäck på min fot. Först såg jag dem inte då försäljaren på bakluckeloppisen hade ställt dem lite i skymundan men när jag pekade på dem och frågade vilken storlek så tänkte jag, åh nej säkert lite små. Tur att jag trots detta provade dem för de slank på som om de var gjorda för mig.

Skorna är i alla fall vad jag tror från 40-talet någon gång. Tjejen som sålde dem sa att hon haft med dem på loppis hela sommaren men ingen hade köpt. Ibland ska man ju ha tur.  Visst hade de några skavanker men men när något är så gammalt så är det helt okej tycker jag. Lämnade in dem hos skomakaren idag för att fixa vid dem och förhoppningsvis bär jag dem inom kort.

Jo just det, jag betalade en tjuga för dem…

damsko reptil 40-tal

damsko 40-tal

reptilsko

sko vintage orm

Dela

2 svar till “Och där stod dem…“

 1. Vilka snygga skor, dom gillade jag väldigt mycket,och vilket pris sen, då blir man ju så glad.

  Dom kan du ha till mycket kan jag tycka. Varför inte om du gillar kjol? svart kjol, vit blus med rosett eller krås också tunna svarta strumpbyxor, också dessa snygg skor, wow!!

  Kommer ju snart nyår, ja men det går fort framåt.

  Hoppas allt är bra med lille Ivan.

  Från Österlen önskas en skön kväll/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Åh ja jag blev så glad när jag hittade dem. Kul att du gillade 🙂
   Det lät som en snygg kombination med kläderna, ska bli härligt att använda dem för första gången snart.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.