2 svar till “Nu får det väl vara dags snart“

 1. Du är så fin Jenny men jag vet man bara längtar till dagen är kommen och en ny liten familjemedlem .
  Tror han kommer lördagen den 23 alltså det är inte alls så långt tills dess. Njut av dessa dagar vila dig hämta krafter, tror det går snabbt för dig också, andra barnet brukar gå betydligt snabbare, jag hann knappt andas två timmar sen så hade vi barn nummer två.
  Längtar tills jag får höra om underverket och Ivans syskon. Önskar av hela mitt hjära dig/er lycka till fast det är du som gör det mesta jobbet.
  Kram och vi hörs/MH

  1. Vad spännande med din gissning, jag hoppas verkligen du har rätt. Ivan kom en vecka innan beräknat datum så hoppas som sagt att din gissning stämmer.

   Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.