Nooras läppstift i SKAM

Vi är alla förtrollade och upprymda av TV-serien SKAM som producerats av NRK i vårt grannland Norge för att sedan svepa in över Sverige och övriga världen som en mediernas tsunami. Allt som kan sägas om serien har nog redan sagts men det som diskuterats mest har nog varit karaktären Nooras läppstift:

Efter att ha grävt djupt på internet och dragit i alla de trådar jag kunnat dra i kunde jag till slut slå fast vilken nyans och vilket märke hon använder så att även jag kan få vara en del av TV-undret. Jag ger er Clinique Cherry Pop #08:

Dela

2 svar till “Nooras läppstift i SKAM“

 1. Läppstift är snyggt i olika fina nyanser som finns, är det inte lite underskattat till fömån för läppglans, eller är jag ute och cyklar i den frågan. Köpte en trepack vintage läppstift, förpackningen runt stiftet är i papper och med blommor så elegant.
  Har dock inte sett serien, så jag kan inte säga nåt om den.
  Trevlig söndag till er. Kram/MH

  1. Jag gillar inte läppglans alls, använder bara läppstift. Läppglans är så kletigt tycker jag.
   Grattis till ditt vintagefynd!
   Kram Jenny

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.