2 svar till “Nattsärk från 60-talet…“

 1. Godmorgon!

  Först och främst, önskas från Österlen en Trevlig advent till dig och din man och alla andra där ute i vida världen!!

  Din rock så snygg, och jag minns sådan allt för väl, en av mina släktingar hade en hel del på 60 talet, och jag som liten tös då beundrade speciellt spetsen i plaggen. Det där vad man längre upp i åldern kommer att gilla, präglas som barn tror ju jag. Minns att jag i så där åtta års ålder fick en massa ringar, jag hade på alla de tio, så smycken tillhör mina favoriter i allt, liksom kläder.
  Jag fyndade också i går på en trevlig loppis i Öja, så snygga vita blusar som jag snöat in mig på inte bara i vitt utan i andra sobra färger. Spets på kragen veck framtill, så där advenstfin tänkte jag idag, med en blå hemstickad kofta också secondhandfynd.

  Ditt fynd var verkligen ett fynd, den skulle jag också slagit till på.

  Fridfull advent till dig från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Åh tack, blev riktigt glad då jag hittade den. Som jag säkert nämnt tidigare i bloggen så samlar jag ju inte bara på klänningar och hattar utan även på fina nattplagg.

   Kul att du fyndade häromdagen, grattis till det 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.