När kylan smyger sig på…

Sommaren i all ära men när första kylan tågar in och jag kan ta på mig en av mina kappor, då njuter jag. Den här fina vita kappan fyndade jag på en loppis i början av sommaren. Just då vi kom dit öppnades himlen och regnet började vräka ner. På en klädställning mitt i detta kaos såg jag den hänga där och jag köpte den utan att prova. Priset var under hundralappen. En tunn kappa i finaste ull som är perfekt nu då det är varmt ibland men plötsligt kan slå om till kyla. Kappan är från finska märket Piretta.Jenny på Instagram

Dela

2 svar till “När kylan smyger sig på…“

  1. Stiligt foto, lite känslan från förr. Ivan han är en riktigt liten prins så underbart söt.

    Trevlig helg från Österlen/MH

    1. Ååååh tack 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.