När gossen sover…

Jo, då hinner jag ibland dra lite ogräs i trädgården. Jag drar på mig arbetshandskarna och försöker hålla trädgården i trim. Tur att vår trädgård inte är så stor och att jag inte vet så mycket om vare sig blommor eller ogräs så jag går mest på känn och rensar lite här och där. Avslutar det hela med en god kopp kaffe och dagens tidning innan gossen vaknar igen efter sin förmiddagslur.

trädgårdsland spade böjd rygg gräva arbetshandskar bondböna

Dela

2 svar till “När gossen sover…“

  1. Åh vad fint klädd du är när du rensar ogräs! Som en blomma i rabatten.

    En skön avkoppling är det att bara pyssla och få det snyggt, och sen på det en go fika.

    Må så gott från Österlen/MH

    1. Jenny Widén skriver: Svara

      Åh tack 🙂 Det gäller ju att hålla stilen även om man fixar i trädgården…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.