Mitt bästa tips…

Jag får ofta frågor om favoritbutiker, favoritmärken, favoritmaterial och så vidare. Idag tänkte jag bjuda er på min favoritlänk när det gäller vintagemode, det är en Facebooksida som heter Mid Century Fashion.

Varje dag dyker det upp härligt inspirerande bilder i mitt Facebookflöde som får mig att drömma mig bort till svunna tiders sköna formspråk. En sann källa för vardagsinspiration!

 

Skärmavbild 2016-01-28 kl. 21.40.40 Skärmavbild 2016-01-28 kl. 21.41.15 Skärmavbild 2016-01-28 kl. 21.41.47

Dela

2 svar till “Mitt bästa tips…“

  1. Ja det var ett härligt mode, strumpor, de spetsiga skorna, och pricken över i klänningarna. Kvinnorna kunde verkligen bära upp kläderna också. Som jag ofta sagt så var det mest klänningar och kjolar, byxorna kom långt senare.

    Må så gott från/MH

    1. Jag verkligen älskar denna sida. Full med inspiration varje gång 🙂
      Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.