Min höstigaste outfit

Mer höst än såhär kan jag nog inte klä mig. Det är första gången jag använder klänningen då jag köpte den som gravid och då passade den av förklarliga skäl inte. Klänningen kommer från Bergelin och modellen heter Majken. Mycket från Bergelin i bloggen, men om jag handlar nyproducerade retro-kläder så gör jag det gärna från dom. Modellen på Majken är lite 50-tal med dess detaljer som fickorna och knapparna. Tycker tyvärr att den är lite kort på mig som är 180 cm lång men det hindrar mig inte från att använda den såklart.

Idag sken solen och jag gick klädd såhär hela dagen utan jacka. Fler såna här dagar i oktober tack!

Dela

Ett svar på “Min höstigaste outfit“

  1. Verkligen som en höstblomma, jag gillar ju alla färger och detta du har på dig är så smakfullt. Är ju också hösten färger. Tycker inte den är för kort alls på dig!
    Fortsatt fin höst och helg/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.