4 svar till “Man vet att man köpt en gammal väska…“

 1. Jättefin väska och så välhållen! jag gillar också väskor från förr, med du vet två knäppen, om du förstår, som man fäller omlott, är det så på din också? kan också tycka att dåtid möter nutid på väskan. Och jag fick allt gnugga de grå, för att bli klok på det sista fotot, bra jobbat med det.

  Alltså fick du ett årtal på väskan, perfekt! Emmaus är en trevlig butik, från mina trakter sen barnsben ligger en Emmaaus vid Ask, men sen mina föräldrar och sedermera min bror gick bort är det länge sen jag var där, men väl värt ett besök.

  Ett tag hade jag ”dille” på slipsar och västar, det fyndade jag en hel del där, sen växlar det vad man gillar. Har du sett på kedjorna hur mycket äkta och fejk det är med skinn till hösten, men så bra man fyndat det innan, jag ligger steget före!!

  Trevlig fredag från idag skönt Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   En annan sak med att du fyndat dina skinnkläder på second hand istället för på kedjorna är ju att du får vara ensam om ditt. Dubbelt bra alltså 🙂

 2. Hans fru säger att väskan nog är gjord av strutsskinn. det brukar sr ut så.

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Ojdå, då gillar jag struts. Hälsa frun 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.