2 svar till “Malmö Hattparad 2016 – Paraden“

  1. Åh va snygga foton, Martin är en otrolig fotograf! Det är som att resa långt tillbaka till farmor/ mormors tid onekligen, ja jag gillar allt jag ser!

    Snygg kappa du har Jenny. Strumpor med söm,fast jag var liten så minns jag hur Mor sa, nu sitter sömmen på sne, haha.
    En undran hur många av dessa kvinnor/tjejer använder sina vintagekläder i vardagen tro? Var på en vintagemässa eller försäljning för en tid sen och alla försäljarna hade vintagekläder, som och stiga in i en annan tid och ja man kände sig lite utanför, men så färgsprakande och glatt, blev dock inga klänningar med hem men ett par nya små fina barnsandaler.

    Må så gott och hälsa fotografen så gott/MH

    1. Tror nog att de flesta i tåget självklart var uppklädda men att de även i vanliga fall klär sig i liknande kläder. Kappan är den jag fyndade på vintagemässan i Köpenhamn, jag gillar den jättetycke jag med. Härligt med dina vintagefynd med Majvi, ett lyckligt litet barn som ska få de sandalerna…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.