Malmö Hattparad 2015

I helgen var det så äntligen dags, tiden var kommer för Malmös hattparad anordnad av Flique i Underjorden. Hattparaden får ses som vintagemodets vårtecken nummer 1 här i staden, ett perfekt tillfälle att damma av vårgarderoben och börja prova hattar för den stundande sommaren. Vi började på Davidhallstorg och spatserade sedan genom staden till Victoriateatern för matiné och prisutdelning. Som om inte själva hattparaden vore nog föll det sig så väl att jag ärades med ett pris, något som bland annat uppmärksammades av Skånska Dagbladet. Det finns väl inget annat att säga än att sommarhattssäsongen nu officiellt är igång!

flique-i-underjorden-butik jenny_hattparad_flique damsko-40-tal hattglädje man-med-hatt stråhatt hattparad-davidshall-flique blicken-över-axeln gula-blommor hatt-bakifrån flique-i-underjorden-hattparad-2015 audrey hattparad-2015 victoriateatern malmö-hattparad-2015 väska-vintage-40-tal hatt-påfågel vintage hatt-i-profil hattparad-victoriateatern-malmö-flique dörrar advanced-fashion-malmö vintage-genom-dörren klänning-vintage-40

Dela

4 svar till “Malmö Hattparad 2015“

 1. Åh va roligt att få se hur fin du var i din kreation, även klänningen gillar jag. Fotot längst ner är så vackert hur kan man få till en sådan stilla bild, är det fotografen Martin som lyckats återigen? och alla coola skor de har på sig, och kappor och annat från förr.

  Men hur lyckades du få hatten att sitta kvar tro?

  Det var verkligen ett trevligt onsdagsnöje du bjöd på, Tack!

  Kram och må så gott/MH

  1. Du har rätt, Martin var med och tog bilder under paraden. Ivan fick hänga på i vagnen med honom… Vad kul att du gillar klänningen, jag har fått den av min farbrors fru som tänkte att den kunde passa mig och det gjorde den.

   Hatten fäste jag runt bakhuvudet under håret med en snodd som jag sytt fast i hatten. Sedan säkrade jag med lite hårnålar med. Hade varit lättare om jag haft långt hår och kunnat fästa i det men allt går om man anstränger sig…

   Kram

 2. Åh vilka fina bilder!

  1. Åh tack, kul att höra. Jag ska hälsa min fotograferande man detta 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.