Lucka nummer 7 – Berätta om en person som betytt mycket för dig…

martin widen

Jag var nyss hemkommen från Australien där jag spenderat senaste året med att resa runt och arbeta. Innan dess hade jag bott både i Österrike i ett år samt Skottland lika länge och gjort ungefär det samma. Väl hemma ville jag nu bara hitta en fast punkt och inte leva i en ryggsäck. En dag satt jag och surfade på nätet och letade efter en snygg t-shirt med coolt tryck. Fick tips av en god vän att gå in på en viss hemsida då hon pluggade med en kille (Martin) som tryckte tröjor hemma i sin lägenhet. Väl inne på sidan hittade jag snabbt ett tryck som jag gillade. Det var en vägskylt med mamma, pappa och ett barn. Över det hela fanns ett rött streck. Statement, jag var singel!

Jag mailade Martin och då han bodde i Malmö bestämde vi träff för att jag skulle ge honom just den t-shirten jag ville få trycket på. Vi bestämde träff vid Stortorget i Malmö. Det var vinter och kallt och då jag kom till platsen för träffen såg jag en kille i stor vinterjacka samt AIK-mössa. Vi pratade lite fort med varandra och bestämde träff igen en vecka senare för leverans av t-shirten. En vecka senare stod vi på samma punkt igen och när jag stod med tröjan i handen sa jag – du har inte lust att ta en fika? Det ville han, och nu har det gått 10 år sedan den dagen. T-shirten blev som ni förstår aldrig använd…

Jag och Martin är ganska olika varandra men kompletterar varandra väl känns det som. Det är han som tar ner mig på jorden då jag ofta kan brusa upp och gå händelserna i förväg alldeles för snabbt, han är rationell när jag fylls av känslomässig galenskap. Det är han som säger att jag är bäst och verkligen tror på mig till 100%. Han finns alltid där för mig och ofta undrar jag hur han orkar. Det är han som tar bilder på mig varje dag för att jag ska kunna blogga dem för er. Han ställer verkligen alltid upp för mig. Utan Martin vet jag inte hur jag hade tagit mig igenom den senaste tiden då min mamma hastigt försvann från mig.

Den 26/5-2011 gifte vi oss i hemlighet i Svenska kyrkan i New York. Nu är han min för evigt!

 

Det är Emily Dahl som startat kalendern.

Dela

8 svar till “Lucka nummer 7 – Berätta om en person som betytt mycket för dig…“

 1. Sofia Nilsson skriver: Svara

  Fin historia om ett fint par! Ni är underbara tillsammans. Hoppas ni har det bra, allihop. Kram!

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Åh, tack…

 2. Syster yster skriver: Svara

  Tur ni hittade varandra. Puss på er båda.

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Puss tillbaka 🙂

 3. Så fint du skriver om din man. Ödet styrde dig i rätt riktning och fortsatt Lycka till för er båda.

  Han tar jättefina foton, med mycket beröm till mannen din.

  Från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Det ska jag framföra till honom 🙂

 4. Vi sitter här i staden Kure av alla ställen och bölar båda två av din fina text om din fina man! Ge honom en stor kram från oss! Puss från Josse och Johannes

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Lovar att ge honom kramen så fort han kommer hem från jobbet idag. Puss på er med…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.