Lucka nummer 5 – Berätta om ett klädesplagg som får dig att känna dig stark…

Vet inte om hatt räknas till klädesplagg men jag skulle säga att just hatten får mig att känna mig stark. Den blir pricken över i:t till nästan varje outfit. Det är inte så många som bär hatt så när man gör det får man i regel uppmärksamhet, folk tycker att man är modig och stilig. Jag gillar som regel mest sommar och vår för då kan jag använda alla mina fina gamla hattar från 20-, 30-, 40-, 50- och 60-talet. Ofta sitter de ju fast med ett band eller klämmor så för vinterrusk håller de inte. Fram mot höstkanten packar jag upp alla höst- och vinterhattar och bara att se dem gör att jag tänker att jag nog kan uthärda ännu en vinter.

dagens-outfit-2013-03-11 Jenny-med-grå-hatt dam-med-solhatt vintagehatt

Det är Emily Dahl som startat kalendern.

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.