Lucka nummer 10 – Berätta om någonting som du tycker är alldeles särskilt vackert…

vackert

Jag tycker denna bild säger allt, och med allt menar jag just det jag vill ha på en semester. Eller varför inte varje dag.

Jag och min man var på road-trip i maj 2012  (vår bröllopsresa) och bilade från Las Vegas till San Francisco. Just här är vi på väg från Loas Angeles mot San Francisco och åker längs med Highway 1. Den vackraste väg jag någonsin åkt på. Ville mest stanna hela tiden, men det gick ju inte. Det var min man som körde denna sträcka och det är jag honom evigt tacksam för då jag kunde njuta desto mera.

 

Det är Emily Dahl som startat kalendern.

Dela

2 svar till “Lucka nummer 10 – Berätta om någonting som du tycker är alldeles särskilt vackert…“

  1. Ååh! Den resan gjorde vi med för några år sedan – fast tvärt om, vi startade i San Francisco. Magiskt och oförglömligt! Vi har så många vackra minnen därifrån. Drömmer om att få åka tillbaks någon gång i livet..

    1. Jenny Widén skriver: Svara

      Jag drömmer exakt samma sak, vilken resa alltså…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.