Loppisen jag väntat så länge på…

Förra helgen kom så datumet som stått skrivet i min kalender så länge. Det var givetvis en loppis som jag planerat gå på. On The Flea hette den och höll till på Malmömässan. Väl där var det kö som ringlade sig lång och regnet smattrade som aldrig förr. Vad gör man inte för lite loppis så det var bara att traska ut och ställa sig i kön utan paraply.

Det kostade 40 kronor i inträde och redan där började jag ana oråd. Det blev en snabb vända för mig, på tok för mycket folk och total oreda bland försäljarna. Ingen uppdelning alls och ja, nej tack. Trots min snabba visit hittade jag ett fynd. På bloggen inom kort, håll ut.

on the flea megaloppis paraply i kö ontheflea färgglada galgar skyltdocka loppis tyg armband röda galgar avgränsning diamant tvättpulver taklampa jenny vattentorn hyllie

Dela

4 svar till “Loppisen jag väntat så länge på…“

 1. Va roligt att få lite foto på loppisar, men vad där var folk, helt otroligt.Ser några fina hattar där på ställningen, alltid mysigt.

  Var det dyrt där tro? med så mycket människor brukar priserna va så där lite höga.
  Snyggt armband du håller i ,känns som om de kan matcha dina fina ringar.

  Så härligt att se dig lite piggare också, ofta, ofta, tänker jag hur du har det, jag liksom tillhör de där människorna, från barnsben fick man visa hänsyn, lära sig bry sig om varandra på en syskonskara på sju.

  Önskar dig en skön och avkopplande helg och tack för dina fina foton, det liksom gör sig så perfekt på bloggen. Från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Det var lite olika med priserna. Och visst fanns där en del fint som hattar och sånt men där tyckte jag prislappen var för hög eftersom jag ju har en hel del själv redan också ju 🙂 Det var på tok för rörigt i lokalen och för mycket folk.

 2. Oiva Piiparinen. skriver: Svara

  Hur kan någon ta inträde på loppis.Hm inte hört förut.Gamla gårds auktioner är intressanta.Men har nästan försvunnit helt.

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Jo som sagt lite konstigt var det allt med en avgift…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.