Little black dress

Stadsmissionen har öppnat nytt inne i Malmö, stor lokal mitt på gågatan. Jag har givetvis besökt och visst fanns det fynd att göra. Hittade denna klänning från Jumperfabriken och även fast jag väldigt sällan bär svart så kändes den rätt direkt. Pricken över i:et fixade min vän Katarina när hon svängde ihop en magnifik fläta på ingen tid alls. Måste verkligen lära mig fläta på mig själv, någon som har tips?

 

Dela

Ett svar på “Little black dress“

  1. Fin du är och flätan är ju så klädsam, tycker det är svårt att göra på mig själv förutom en sidofläta, tar mannen till hjälp. Tycker det är snyggt med inbakad fläta men det går väl knappast att göra det heller själv, du får ha Martin till och göra det han har ju en konstnärlig ådra i sig ser jag ju med alla fina foton. Trevligt med vintage har köpt lite nya plagg också på senare tid, loppisar är toppen alltså. Var på en i helgen och där sa säljaren anväder du dom, haha, ja så klart. Fler borde våga detta som är så kul alltså, och matcha med skärp och halsband och jeansjacka eller som jag brukar göra skinnjacka,det är så snyggt.
    Kram och må så gott/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.