Lite nytt från Erikshjälpen…

I vanlig ordning bar det iväg till Erikshjälpen förra helgen och i lika vanlig ordning kom jag hem med en kasse fynd. Bland annat fanns där dessa ljusstakar som jag direkt lade märke till i skylten. Snabbt roffade jag åt mig de lyxiga pjäserna som kommer att passa perfekt till kristallkronan när man känner att det verkligen är dags för glamour. De fina stearinljusen fick jag på köpet!kristalljusttake erikshjälpen kristalljusttake stearinljus

Dela

2 svar till “Lite nytt från Erikshjälpen…“

 1. Mycket vackra, älskar också glas i olika former, och tända ljus finns det nåt mysigare.

  Hoppas ni har det skönt så här i mellandagarna.

  PS Nu får vi se om mitt mejl kom fram idag.

  Kram/MH

  1. Tack tack 🙂 Vi har det sådär mysigt i mellandagarna… Ivan har blivit magsjuk och har varit det i några dagar nu. Nyår firades således hemma, bara vi två och en ynklig liten Ivan…

   Hoppas att ni hade det bra.

   Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.