Lika spännande varje dag

Jag pratar givetvis om spänningen i om klänningen jag bestämmer mig för att bära kvällen innan faktiskt passar när jag tar på den på morgonen. Förvånansvärt mycket sitter fortfarande bra tycker jag. Får se hur plaggen ser ut efter barnet kommit sen kanske, haha! Den tiden, den sorgen.

Denna klänning är i alla fall från ett av mina favoritmärke vad gäller nyproducerade klänningar Jones New York.

 

 

Dela

4 svar till “Lika spännande varje dag“

 1. O ja visst har du växt med det där lilla livet, men inte så stor ännu,hur lång tid är där kvar nu, jag har glömt det? Du har många fina klänningar och ja jag har en del ockå men anväder inte på den kalla årstiden.
  Hoppas våren snart kommer jag längtar så. Men ser att er snö försvunnit. Hur som är det så kul och få se alla dina snygga klänningar.
  Må så gott och Kram/MH

  1. Gossen är tänkt att komma i slutet av juni, datumet vi fått är 28 juni. Så några månader kvar är det. Jag är i vecka 25 nu.

   Snön är borta från Malmö och jag jublar, haha! Äntligen kan jag cykla till jobbet igen 🙂

   Kram

 2. Hej, Snubblade in på din blogg eftersom galen i klänningar och alltid inspirationssökande. Du verkar ha löst ett av mina återkommande problem. Det där med koftan. Att ha utsvängda klänningar med en kofta över som är midjekort. Hittar inga midjekorta koftor ever. Var har du köpt dina?

  Tack på förhand

  /S

  1. Vad trevligt att du snubblade in här då. Jo det tog ett tag för mig att lösa koftproblemet men nu när jag hittat Emmy design så köper jag bara från dom. De har lite olika modeller av korta koftor, mina favoriter är Ice skater cardigan, Susie Q och den jag har här på bilden the delightful daytime cardigan. Om du söker på dessa namn i min blogg så får du massor av bilder på mig bärandes dessa. Jag har i princip rensat ut alla andra koftor i min garderob som inte är dessa då material och passform är perfekt tycker jag. Tyvärr är jag inte sponsrad, haha!
   Hoppas du tittar in här på bloggen igen.
   Vänligen
   Jenny

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.