Låt oss gå in i min walk in closet…

När jag vill inspireras eller bara ta det lite lugnt tar jag mina ärenden till mitt alldeles egna rum. Ett rum med saker och ting som bara ger mig glädje och en bra känsla. Jag läser kanske en modetidning från 50-talet, provar lite hattar från min samling eller bläddrar bland mina klänningar. Jag njuter verkligen av allt i detta rum. När vi flyttade till hus i början av året var det just en walk in closet som stod högst på min ”måste-ha-i-hus-lista”.

walk-in-closet butiksdisk teak väskor i garderob garderob my-little-pony

Dela

2 svar till “Låt oss gå in i min walk in closet…“

 1. Tack för ett titt i din ”lya” Vilken fin ordning du har så där som en mindre butik.
  Verkligen en skatt av de finaste klänningar, förstår att du njuter där.

  Idag blåser det höst, lite tända ljus lyser upp september.

  Må så gott från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Åh tack 🙂 Rummet är verkligen ett pågående projekt hela tiden och så kul…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.