Koaff made by me…

Förra helgen gick jag en kurs där jag fick lära mig att göra olika koaffer. Här ser ni min första skapelse av tre, som kommer pryda mitt huvud inom kort. Kursen leddes av Marika Smith och vi höll till i butiken Flique I Underjorden som ligger här i Malmö. Det var en intensiv men mycket givande helg. Känns som jag satt fart på min kreativitet, hoppas det håller i sig.

grön sammetskoaff retro koaff detaljer grön koaff sammet flor koaff flique flique i underjorden hattkurs

Dela

5 svar till “Koaff made by me…“

 1. Åh vad snygg!!! Du är riktigt kreativ vill jag säga. Ser fram emot att se den på dig.

  När jag var på en loppis utanför Hammenhög i helgen stod där en Palmgrensväska, synd den var lite fuktskadad i sidan, där var fläckar de hade satt ett pris på 500 på den.

  Men nu kommer det roliga, damen som står där hade läst din artikel från tidningen och klippt ut och lagt den i väskan, det tyckte jag var lite kul.

  Må så gott från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Vilken rolig grej med artikeln i väskan. Hoppas expertens hjälp gjorde att hon fick väskan såld till slut 🙂 Åh, har det börjat med loppisar nu förresten?

 2. Artikeln i väskan! Det är ju fantastiskt!

 3. Godmorgon fredag!

  Vi hoppas väskan blir såld, detta är en loppis, som har öppet så gott som året runt, jag tror kanske du besökte den i somras,Mariedals loppis och antik. Där finns sällan kläder dock.

  Ja visst nu börjar det likt våren , knoppas med loppis. I morgon lördag är det en trevlig loppis i Öja vid Ystad, en av mina favoriter, kanske inte så mycket vintage, men det finns gobitar.

  Alltid lika snyggt upphängt vilket jag uppskattar, och det är där jag hittat, Oscar of Sweden blusar, sobra och snygga. Brukar va fösta lördagen i månaden.
  Billiga priser också, annars kan jag tycka att det går lite till överdrift med prissättningen numera. Ska tipsa dig om fler kommande när det blir aktuellt.

  Kanske i mån av tid så blir det en Österlenrunda för er i sommar också?

  Må så gott och en kommande skön helg/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Jag hoppas verkligen det blir turer till Österlen i sommar, och jag ser fram emot dina tips på loppisar 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.