Klänning och hatt för 40:-

Efter ett besök på bakluckeloppisen i Husie en het lördag kom jag hem med både en ny hatt och två klänningar. Hatten hade varit på hovet enligt damen som sålde den och det gjorde bara hatten än bättre. Jag fick alltså betala 20:- per sak jag handlade, det kallar jag fynd med stora bokstäver.

Klänning nummer två som ni får se en annan dag är en äkta tyrolerklänning med förkläde och allt. Hoppas en festinbjudan med ett tema för en sådan klänning dyker upp snart.

dagens outfit 2013-08-13 blomma vintagehatt knapp på klänning sikten genom bambu guldklocka blicken i kameran

Dela

2 svar till “Klänning och hatt för 40:-“

 1. Helt otroligt vilket pris, och vilken hatt och klänning! En fråga, hur fäster du hatten för att den ska sitta perfekt? hårnål? Ser ut att va en hatt av ull också eller? Knapparna i klänningen är så fina, de kunde förr med snitsigheten. Gillar själv klänningar i ”rockmodell” och det vet jag att mor hade nästan dagligen. Varför, varför, tog jag inte tillvara på hennes klänningar, tror det var andra som inte tänkte som jag och de hann före och kastade, snyft. I en stor barnaskara tänkes det olika, vi är tre systrar och jag är en udda fågel, som gillar det ”gamla” secondhand osv.

  Som alltid så är det väldigt fina foton på din blogg
  Tyrolerklänningen är jag nyfiken på, ser fram emot att få se den.
  Citerar Östen W. låt, Du borde köpa dig en tyrolerhatt….. kul låt den.

  Från ett halvt soligt Österlen/MH

 2. Jenny Widén skriver: Svara

  Just denna hatt har jag ett band i som fästs runt huvudet bakifrån. I vissa av mina hattar har jag även fäst fast en klämma som hjälper till att hålla på plats.

  Rockmodell är även min favorit.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.