Kände för prickar

En favoritklänning till sommaren är denna prickiga som jag köpte i en vintagebutik i Los Angeles. Den var orörd från sin tid och inpackad i originalförpackning. Älskar sånt! Matchade med en för mig ny väska, en beauty bag men jag använder den som handväska. Postade bild på väskan på Instagram och fick direkt frågan om jag ville sälja den. Hmm, får tänka på det alltså. Jag har ju börjat sälja av en hel del nu så frågan är fri, jag gillar det. Kyligt i luften så jag tog min senaste kofta från Emmy Design över axlarna. Just denna är i bomull, mina andra är i ull.

 

Dela

4 svar till “Kände för prickar“

  1. Sol Lykkehaab skriver: Svara

    Så fint.

  2. Snyggt med prickar på prickar, ett skärp i midjan tillför oftast väldigt mycket. Väskan är cool och så bra man kan ha den precis som man vill, tycke och smak går hand i hand.
    Fin helg till er. Kram/MH

  3. Vilken lyx att hitta en gammal fast ny klänning! Och vilken fin! Väskan är också härlig, min mormor hade en svart liknande som necessär med rött foder. Jag är nu i vuxen ålder så nyfiken på vad hon hade i den. Hälsningar Camy

    1. Ja det är sådan lyx när man hittar gammalt och oanvänt. Väskan är lite otymplig men jag gillar den skarpt och har bara använt den som handväska än så länge…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.