Julaftons outfit 2013…

Jo såhär i väntans tider går det åt en del tid till att hitta kläder som sitter bra på den växande magen. Än så länge har jag klarat mig med vad som finns i min garderob. Jag har ju som ni vet ganska många klänningar och passande nog är det olika storlekar på dem också. När det gäller vintage finns det ju oftast bara en att välja bland och sitter den inte perfekt vid köpet fixas formen lätt med skärp eller nål och tråd.

Såhär såg jag i alla fall ut då julen firades i Stockholm hos mina kusiner samt massor med runtspringande barn. Klänningen är från 50-talet i finaste ull och jag hittade den på Myrorna i Malmö för en spottstyver.

dagens outfit blicken i marken gravidmage seger rosa läderbälte vet ingenting

Dela

2 svar till “Julaftons outfit 2013…“

  1. Har tänkt lite på hur ska du nu fixa klänningar i vintagestil, men det verkar inte va några problem för dig alls. Sen efteråt går du ner igen till din storlek, tror ju jag, och kan använda alla din gobitar i klänningar.

    En Gott slut och ett lika Gott Nytt År från Österlen/MH

    1. Jenny Widén skriver: Svara

      Det är definitivt en utmaning hur det ska gå med vintageklänningarna nu. Några nya lite mer gravidklänningar kommer nog smyga sig på men jag håller mig till klänning i alla fall…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.