Jag som en seriefigur

Blev lite nyfiken på hur jag skulle se ut som seriefigur och här har ni svaret. Måste säga att jag gillar det, rosa är grejen helt enkelt. Mina boots är förresten nya, gillar just klumpigheten med dem samt att de är galet vita i färgen (inte ultimat på skor) och ”gluggen” där ens färgglada strumpor kan synas. Det bästa av allt är att jag köpte dem på typ 90% rea, helt galet ju. emmydesign-pinkhair-sixtynine rosa-har rino-rino-klanning emmydesign-kofta-lila skor-sixtynine pussmun-med-rosa-har

Dela

2 svar till “Jag som en seriefigur“

 1. Alltså du är hur cool och snygg som helst, har du färgat håret eller lagt i nåt engångsgrej? gillar verkligen det hela. Och skorna helt i min smak och unika. Jo ultimata på skor, underskattat, hör bla en stylist på ett program på tv som inte alls gillar vita skor, vilket inte jag förstår, helgillar vita skor och stövlar, varför är det inte snyggt undrar jag? Tycker en hel outfit i vitt en fin vinterdag är krispigt och snyggt.
  Känns som du är en tonårstjej, men det är du väl Jenny?
  Jag fick putsa mina glasögon extra, sudda ut gruset från ögonen och se det var ju Jenny.
  Klänningen är så fräsig, ja men nu räcker det med beröm för idag, hihi, men du lyfter en höstdag onekligen, brrr jag är en frusen kylling.
  Kram och tack för en härlig blogg/MH

  1. Tack tack 🙂 Färgen är inte permanent utan tvättas ur efter några tvättar. Jag gillar rosa hår så kommer definitivt göra om det. Just vita skor är ju inte direkt det smidigaste att ha men lättare än jag trodde ändå. Dessa är ju skinn så jag torkar bara av fläckarna ganska lätt. Haha, får se hur det går…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.