Jag provar hela garderoben…

Känns helt underbart att botanisera i min walk in closet och prova diverse klänningar och kjolar med det faktum att flera av dem nu passar mig igen. Utbudet av kläder känns större än på länge och det gör inget att det var ett bra tag sedan jag satte foten i en second hand-butik. Jag ”shoppar” helt enkelt hos mig själv nu och det känns underbart. Nio månader är ju ändå ganska lång tid och minnet är kort…

Älskar att solen är framme nu och att mina solhattar kan användas flitigt igen. Vilket fynd det var då jag hittade denna hatt och en till i en second hand-butik till en billig peng.

Första glaset bubblig dryck är nu drucket, för att fira att det blev en gosse och att han verkar välmående och frisk.

magentakjol knappar solglasögon martini asti kristallglas snurra med kjol

Dela

2 svar till “Jag provar hela garderoben…“

 1. Tjusig du är i rosa och svart, elegant !!
  Det blir billigare att botanisera i sina egna gömmor. Jag köpte en så fin klänning i dag på loppis, dock kan jag inte tro den har så många år på nacken, men snygg med rosor, vill jag ju ha det till. På lappen står det magnolia, kan ju va i fantasin. Lila och rosa blommor på svart botten, nu är jag fin till helgen.

  Må så gott och du har det säkert mysigt med Ivan.

  Kram/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Åh, trevlig helg på dig i din nya fina klänning 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.