3 svar till “Hatthimlen – Del 1“

 1. Oh vad härligt och så maffiga hattar! Den översta liknar en chokladpralin, riktigt snygga allihopa.

  Är ju själv en hattälskare har nog ett trettiotal, så de ligger lite trångt på hatthyllan. Redan som liten så blev jag ”frälst” i hattar då Mor skulle på kalas, för att inte tala om på begravningar.
  Den svarta hatten med tillhörande flor, då fick jag stora ögon.

  Tack för du delar med dig av godbitar. Må så gott från ett snörikt Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Just nu håller jag på och filar på en lösning så att jag kan ha alla mina hattar framme så jag ser dem varje dag. Nu har de flesta varit nedpackade i lådor ett tag och jag tycker de förtjänar ett bättre liv…

 2. I’ll try to put this to good use imdlimateey.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.