Hållbar klänning…

Idag blev det en ny klänning med såväl retrokänsla som en allmänt god känsla. Klänningen kommer nämligen från People Tree som producerar hållbart Fair Trade-mode och är köpt på Flique i underjorden här i Malmö. Den här klänningen är handvävd med ett härligt mönster i underbar kvalitet. Till den fick det helt enkelt bli en av mina vintagekappor som verkligen är perfekt vid den här tiden på året. Skorna är köpta second hand, älskar det djupbruna skinnet och de rena linjerna.vintagekappa klänning peopletree klänning fair trade people tree vintage sko bally dress peopletree peopletree sustainable fair trade

Dela

2 svar till “Hållbar klänning…“

  1. Wow va snygg du är! Gillar verkligen skorna, de var det första jag la märke till.
    Den sagan ska jag inte göra lång, nu är det ju bättre, men som jag säkert nämnt bröt jag ju benet för ett antal år sen, och skor då, haha. Ja det var ju knappt jag kunde ha några efter läkning heller, att använda några högre som jag hade förr är en saga blott. Men det finns otroligt många snygga med lägre klack, dessa är ju ett bra exempel.
    Brunt är vackert ,för lika mycket som jag älskar de sprudlande färger och rutor och mönster så är de lugna färgerna vackra. De fina halsbandet matchar snyggt.
    Skön söndag önskas. Kram/MH

    1. Åh tack tack! Gillar skorna jag med, snygga och bekväma med en precis lagom klack. Det finns många snygga skor där ute att finna med lägre klack, gäller bara att hitta dem, haha.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.