4 svar till “Hade gärna beställt allt från Josefssons våren 1962…“

 1. Johanna skriver: Svara

  Väldigt stiligt! Hade ju också gärna lagt in en beställning om det hade gått 🙂 Kul att träffa er på tårtkalaset i helgen!

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Det var mycket trevligt att ses:) Och vilka tårtor vi åt då…

 2. Va kul du ”hittat” så gamla kataloger. Men vet du, jag tror modet kommer tillbaka, det brukar gå ett varv. Gillar också modet från förr, det var stilrent och samtidigt chict och med en silverkant av flärd.

  Att gilla mode och kläder det väcktes tidigt jag var nog en sådär sex år, när Mor klädde sig för begravning, låter kanske märkligt, men de fina svarta kläderna och framförallt hatten med flor, mina ögon tindrade. Jag kan se mig än i dag sitta där på sofflocket och studera det hela.

  För att inte tala om ”äkta” strumpor, nivella crêpe, som jag köpt helt nya på loppis, 2,90 för ett paket kostade det på den tiden.
  Det är de som kallas minnen när verkligheten är försvunnen.

  Från ett soligt Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Vilken härlig historia du delar med dig av. Jag uppskattar verkligen dina kommentarer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.