Gravidklänning från gömmorna

Hittade en bortglömda gravidklänning som jag köpte då jag väntade Ivan. Då blev den inte använd så mycket men det ska bli ändring på det denna gång. Älskar ju prickigt i alla dess former så det blir inte svårt. Jag matchar givetvis med en kofta från Emmy Design (Ice Skater Cardigan), det gör jag i princip varje dag. Med tiden har jag samlat på mig ”samma” kofta i sju olika färger. Får visa er dom alla i ett eget inlägg kanske. Bästa koftan jag någonsin haft i alla fall.

Har i dagarna tagit mig till frisören och fixat till en page. Äntligen hade luggen växt ut så jag kunde klippa det jämnlångt.

 

Dela

4 svar till “Gravidklänning från gömmorna“

 1. Åh va snygg du är i ditt hår,page är vackert! Ser ju att du växer på dig också, visst är det ljuvligt med ett nytt litet liv och att Ivan får ett syskon som han säkert kommer ha mycket glädje av hela livet. Men det ser kallt ut, har ni ingen snö tro?
  Ny vecka och vi ska få hårda vindar och mer snö, tradigt jag som ville ha vår just nu.
  Kram/MH

  1. Åh tack, trivs bra i pagen faktiskt 🙂 Magen den växer på bra tycker jag, snabbare än förra gången haha!

   Vi har ingen snö här och det är jag väldigt glad över…

   Kram

 2. Supersnygga Superjenny! Vad fin du är i både ny frippa och magen:-) Stor kram!

  1. Superduper tack Fia, puss och kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.