Gör mig fin inför midsommar…

En vecka innan midsommar slog det mig och en vän att vi inte hade planer inför midsommar. Någon minut senare var planerna i full igång och firandet skulle gå av stapeln hemma hos mig.

Jag drog på mig en vintageklänning som fått hänga oanvänd på tok för länge. Min syster gav den till mig i present för något år sedan. Men det bästa med vinatge är att även om det hänger många år i garderoben så är det lika aktuellt och fint när det väl plockas fram. Det är just det som är skillnaden på ”slit och släng kläder” och vintage som håller år efter år.

Kransen fick jag låna av en god vän som sen bar den själv natten lång.

mascara blommor halterneck monterar krans dagens-outfit-2013-06-22 jumping jenny

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.