Glimtar från Instagram vecka 6 – 2013…

Som ni säkert märkt har det varit lite sådär med min uppdatering senaste veckan. Nedan från Instagram ser ni orsaken. Har flyttat till hus och som alla husägare säkert redan vet så finns där mer att göra än man först trott. Vi flyttar in i helgen så nästa vecka borde jag vara åter i mina klänningar och slippa dessa hiskeliga byggbyxor. Håll ut!

På Instagram heter jag Hibiskusflickan

 

Dela

2 svar till “Glimtar från Instagram vecka 6 – 2013…“

  1. Kul att du blivit med hus!

    Hoppas du får en stor garderob nu, så du kan utöka dina trevliga klänningar och annat käckt!

    Må så gott från Österlen.

    1. Jenny Widén skriver: Svara

      Det blir en stor walk in closet så alla klänningar kan hänga fritt och ledigt. Det förtjänar de tycker jag. Efter inflytt börjar projektet:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.