Gårdagens outfit

Ni minns kanske för några helger sedan när det bar av till Köpenhamn för vintagemässa. Det var så mycket fint att titta på och så många spännande upplevelser att jag helt enkelt glömde blogga dagens outfit. Det är aldrig försent att rätta till misstag så här kommer den i efterhand. Det blev en härligt somrig klänning med ett relativt nytt halsband som jag lyckades ropa in på en auktion för en tid sedan, det ska vara inhandlat i Paris på 60-talet. Koftan är min nya favorit från emmy design som följer med mig vart jag än går.absalon hotel room 237 bälte valentino collier paris 1960

Dela

3 svar till “Gårdagens outfit“

 1. Fina foton som alltid!
  Minns mitt första halsband med stora kulor och det var rött.
  Inte alls ofta man ser sådana nu förtiden eller? ja förståss så har ju du ett.
  Minns också en speciell brosch med bär, något du sett, jag hade ett som tonåring och har faktiskt köpt ett på senare tid.
  Något som ockås var populärt när jag gick i åttan var prasseljackan,minns den kostade 35 kronor och jag hade den i vitt, stolt som en lärka var jag, haha.
  När jag sitter och skriver till dig vid mitt fönster så susar bilarna snabbt förbi, alla har bråttom, så ock min duva, är så kul och se när de hämtar pinnar, så kastar de bort några som inte bra och tar nästa. Tror bestämt de bygger i min gran utanför ytterdörren, det är verklien förtronede.

  Kram och må så gott/MH

  1. Prasseljackan, hur ser en sån ut…?

 2. Haha, ja inte så lätt för dig och veta, sådana jackor tror jag inte vi hittar idag.
  Den låter som prassel i tyget, och var poppis, ja för många långa år sen.

  Fin start på veckan. Kram/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.