Fynd så det står härliga till…

Vi skulle just lämna Nyköping, bilen var fullpackad och vi var redo för avfärd. Plötsligt ser jag en liten skylt med loppis precis där vi parkerat bilen och jag och min man tittade på varandra, nickade och begav oss dit. Vi var tydligen först på plats denna dag och lyckligtvis hade de just sänkt alla priser till 50%.

Ni kanske minns att jag i somras var på vasjakt på diverse loppisar och nu fick fynden från den jakten sällskap av tre till. Från Reijmyre Glasbruk och från 40-50-talet. Priset jag betalade då? Alldeles för lite såklart.

vaser Reijmyre glasbruk antik röd glasvas röd glasvas reijmyre antikt glas glasvas gammal bubblat glas vas grön vas reijmyre glasbruk blå våffelvas reijmyre glasbruk

Dela

2 svar till “Fynd så det står härliga till…“

 1. Jättesnyggt glas verkligen, och vilka färger sen, fantastiska.

  Trevlig helg till er från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Åh tack! Efter sommarens letande efter vaser samt dessa fynd kan jag ligga lågt ett tag nu. Det jag behöver fixa nu är blommor 🙂

   Trevlig helg till dig med

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.