Fler till samlingen

Jag pratar om träskor, sommarens bästa. Här är två par från Nybrotoffeln som jag köpte för halva priset. En kan ju aldrig ha för många tänker jag, finns ju oändligt många varianter och färger. Passar till allt gör dom med. Handlar i princip aldrig nya i säsong utan köper alltid på rea till nästa sommar. Då vet ni min hemlighet!

 

 

Dela

4 svar till “Fler till samlingen“

 1. Snygga… var hittade du 50% på dem? Jag gillar att de har låg klack. 🙂

  1. Tant Hulda, butik i Lund sålde ut några olika på sin instagram för någon vecka sedan. Du kan ju kolla med henne om några är kvar…

 2. Vet redan den hemligheten, haha. Va lustigt du pratar om tofflor eller man säger kanske träskor för jag har plockat fram mina idag men använder bara de lägre, du vet ju mina brott de bråkar ännu efter sju år, alltså benbrott, hihi.
  Glömde ju skriva innan Grattis i efterskott till söte Ivan, så fort tiden den gått, känns som i går vi möttes på Österlen.
  Kram och må så gott/MH

  1. Jag använder också mest med låg klack, just dessa har faktiskt helt perfekt höjd. Jag ska hälsa Ivan 🙂
   Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.