3 svar till “Fågel i håret…“

 1. Åh vilken fin fågel, den kommer du till att va fin i.

  Ja men visst ska jag tipsa dig om loppisar här på slätten!

  Jag var på en loppis i dag ligger utanför Gärsnäs, faktiskt lite vintageklänningar, hoppsan tänkte jag, och började så klart genast att titta, ja där var en del gobitar.

  Jag fyndade en gul klänning, vilket jag tycker är en ovanlig färg, den är lite längre, kort ärm och med silvertrådar i tyget. Märket som står är Martinette made in Sweden. Du har ju säkert bra koll på det hela?
  Sen tog jag trappan upp och där är ännu mer kläder, men vanliga så att säga, men si där hängde en blus och tro det den var också gul, med så vacker spets framtill och vid manschetten. Tyvärr ingen märkning i den, men så vacker som ett smycke.

  Det var dagens roliga från mig. Må så gott/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Nu har jag börjat skriva ner alla dina loppistips så jag har när det närmar sig att vi åker mot Österlen. Hoppas listan blir lång 🙂

   Jag har också någon klänning av märket Martinette made in Sweden, lät som ett bra fynd.

 2. Ja jag är så nöjd med klänningen, nu gäller det att hitta ett par passande skor, har ju inte så lätt eftersom jag har haft en bruten fot, så det där med högre klacka försvinner, hmmm.

  Alltid lika välkommen till Österlen!!

  Skön kväll/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.