Ett litet tips…

audrey hepburn

Som ni nog förstått vid det här laget så älskar jag vackert mode och inspirerande filmer. På det temat tänkte jag här passa på att tipsa alla läsare i Malmötrakten om att Victoriateatern här i Malmö den 3/3 visar den underbara filmen Breakfast at Tiffany’s följt av en av inspirerande modeshow med retrokläder. För ynka 60:- får du såväl en plats framför bioduken som framför catwalken.

Damma av den lilla svarta och gör mig sällskap genom att boka en biljett
–> HÄR <–.

Dela

2 svar till “Ett litet tips…“

 1. Det kommer säkert bli hur trevligt som helst! och det är verkligen billigt må jag säga.

  Berätta gärna sen hur allting var, det ser jag fram emot.

  Från ett soligt Österlen önskas en skön torsdagskväll.

  Passar på att önska dig en kommande, Trevlig Alla Hjärtans dag!/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Självklart berättar jag hur det var 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.