2 svar till “Ett av mina senaste fynd…“

  1. Härlig klänning så snyggt i denna lite mörka tid, då lyser det upp med blommor på en klänning. Vilken fin bakgrund, ser nästan ut som snö på taken, men det hoppas i alla fall jag dröjer. Vi har ju haft en sådan blåst denna vecka, men idag är det jättefint.

    Vi hade världens vackraste soluppgång, man kan inte utan njuta av det, är endast ögonblick vi ser den.

    Ser att du har bandage på din hand ännu, lite bättre hoppas jag? Skön helg. Kram från Österlen/MH

    1. Tack tack, jag är mycket nöjd med mitt klänningfynd. Gillar att använda mina ”sommarklänningar” även på höst och vinter. Det gäller ju bara att ta på sig varma strumpbyxor och en ullkappa. Härligt att få njuta av soluppgång 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.