En sväng i trädgården…

Häromdagen spatserade jag runt i trädgården för att titta på diverse blommor och bär som vuxit fram. Mitt på gräsmattan låg ett minne från midsommarafton, en krans som en vän bar då hon kom hit. Givetvis åkte den på direkt för är det något som gör sig fint på bild så är det ju blommor, och gärna i mängder.

dagens outfit 2013-06-25 axel acka träskor blomkrans

Dela

2 svar till “En sväng i trädgården…“

 1. Ytterligare en fin klänning, och det kan aldrig sägas för mycket blått är flott!

  Idag när jag var i Simrishamn gick jag på stan, och Karossgården har en liten butik i stan nu också, annars ligger de i Gladsax, och där hängde en endaste klänning i vacker spets, svagt rosa kanske på gränsen till svag orange, det har varit en brudklänning sa hon i butiken, för i själva klänning var där ett släp, hade man så förr?man kunde säkert klippa bort släpet och sy upp den, snygg var den men inte i min storlek dock.

  Lite klänningssnack så här på en regnig tisdag.

  Må så gott från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Du fick mig att bli sugen på klänningsjakt, måste verkligen ut och rota runt efter lite fina klänningar snart. Klänningar snackar jag gärna och ofta om, det kan aldrig bli för mycket snacka om ett så bra plagg 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.