En lite annorlunda dokumentärfilmsklubb

Idag var det dags för den planerade kick-offen för min dokumentärfilmsklubb. Det blev en heldag med bubbel, sushi och en hembakad paj på det. Vi fick börja inomhus då det haglade ute men efter hagel kommer tydligen värme och solsken så resten av dagen satt vi ute.  Angelica fixade allas hår och när det var klart spatserade vi upp till min garderob med bubbel i händerna. Det provades klänningar och hattar i mängder med målet att alla skulle hitta en vintage-outfit från min garderob. Det blev 40-tal, 50-tal, 60-tal samt 70-tal representerat. En toppendag om ni frågar mig. En stiligare dokumentärfilmsklubb får en leta efter.

 

Dela

2 svar till “En lite annorlunda dokumentärfilmsklubb“

  1. Stiliga ni är och jag som är en färgälskare, härlig palett med blandade färger. Gillar din lila klänning, och hatten är hur snygg som helst. Ja detta var trevligt att se,
    Kram/MH

    1. Åh tack! Första gången jag använde denna hatt, blev en bra matchning med klänningen. Det var en supertrevlig dag med mycket tid i garderoben, precis vad jag gillar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.