En härlig söndag…

Inte för varmt och inte för kallt, precis så skulle jag beskriva denna söndag. Perfekt för lek och bus ute. Förmiddagen spenderades på kalas och eftermiddagen med bus i trädgården. Klänningen är en som jag nog inte visat på bloggen tidigare. När jag tänker efter har jag nog inte använt den innan idag heller. En bomullsklänning i skjortmodel med små fina detaljer vid krage och fickor, fin i sin enkelhet. klänning i trädgården mor och son ligger i gräset kyckling två och femtio ivan och jenny vintageklänning mönster

Dela

2 svar till “En härlig söndag…“

  1. Åh lille gossen han är så underbart söt alltså! Avslappnad du är Jenny så härligt.

    Må så gott. Kram/Majvi

    1. Ååååååh ja, söt och busig kan jag lova dig, haha…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.