2 svar till “En garderobsfavorit för tillfället…“

 1. Åh, älskar blommigt och de härliga färgerna! I går var jag inne på en av kedjorna och köpte blommiga byxor, vet du jag hade nästan exakt likadana när jag var tolv, idag är jag dock liiiiite äldre!

  Jag känner mig ung i sinnet, och bryr mig inte om den här åldersfixeringen som råder i vår värld!!! ha, ha.

  Alltid lika kul att kika in i din blogg, det liksom lyfter dagen.

  Må så gott från ett Österlen som börjar se en ny vår/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Blommigt är en favorit även hos mig, man blir som glad av det:) Härligt att ni börjar få vår på Österlen. I Malmö hade vi fint i helgen men nu är det tillbaka med kallt och blåst. Vi får locka fram det fina vädret med våra våroutfits helt enkelt, helst i blommigt…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.