En dagens för några helger sedan

Att det var några helger sedan ser man klart och tydligt på vädret, kylan är snabb nu när den väl börjat komma. En klänning från 50-talet som jag köpt via en grupp på Facebook, den är fortfarande sådär styv i bomullen som vissa äldre plagg kan vara. Fick vid köpet veta att den bara använts en gång och det var på ett bröllop. Älskar när gamla plagg kommer med en historia.

Dela

6 svar till “En dagens för några helger sedan“

 1. Underbart fin!

  1. Tack tack 🙂

 2. Jättesnygg klänning och jag kan riktigt känna känslan med tyget. Jag gillar ju lila så mycket även om andra färger också är vackra. Trevlig helg till er. Kram/MH

  1. Jag har också börjat gilla lila på sistone, ser det när jag kollar mina senaste inlägg, haha! Trevlig helg på er med 🙂

 3. Sol Lykkehaab skriver: Svara

  Smuk kjole farven klæder dig.

  1. Tack! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.