4 svar till “En dag nära helgen…“

 1. Gud så snyggt!
  Träskorna är skit läckra.Vita strumpor är ju bara så sommrigt.Jag gillar 50-60 tal.
  Har själv en del 50 tals klänningar .Den stilen håller alltid.
  Har för det mesta klänning om sommaren.Då med ett par snygga sandaletter och 8-10 denier strumpbyxor.
  Hälsn.
  Marina.

  1. Hejsan,
   Tack tack för komplimangen 🙂 Håller med dig helt, den stilen håller alltid.
   Vänligen,
   Jenny

 2. Hej Jenny.
  jag gillar verkligen din stil.Tycker mycket om 50 tal.Blå klänning vita strumpbyxor blå trä skor.Så snyggt.Går själv mycket i 50 tals kläningar på sommaren.Har några snygga träskor med hög klack som jag annvänder mycket.Strumpbyxor är ett måste för mig till sommarn.Vita är snyggt.Jag brukar ha rätt tunna 8-10 denier.Dina ser lite tjockare ut.
  problemet med 8-10 denier är att jag får maskor vid tårna.Jag tror att det kan bero på att nylonet spänns för mycket just vid tåna.Har du liknade problem?Mer bilder på dig skulle va roligt.Vore jätte kul och se dig i ett par 8-10 deniers.Kramar från.Ninni

  1. Hejsan,
   Vill börja med att säga tack! Alltid trevligt när någon gillar ens stil 🙂

   Jag brukar köpa mina vita strumpbyxor på H&M. Inte alltid de har inne men tror runt våren nåt. Brukar köpa på mig ett lager, hehe. Använder inte tunna utan håller mig till 40 denier. Att det blir maskor lätt är en av orsakerna till att jag köper tjockare varianter alltid.
   Vänligen
   Jenny

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.