En bortglömd kappa

Såhär såg jag ut i lördags. Kappan är en jag knappt använt, att den är gräddvit gör den ju inte till direkt till förstavalet när man går ut med liten Ivan. Köpte den på en loppis i Limhamn för något år sedan, det var en äldre dam som sålde. Precis när jag kom öppnade sig himlen och det började ösregna så jag sprang snabbt ut och haffade denna fina och snabbt tillbaka till bilen. Inget mer blev köpt under mina 30 sekunder på loppisen. Ibland lyckas man fynda snabbt!kappa ullkappa-kopia ullkappa-skarphigh-res  vintagekappa-rygg

Dela

Ett svar på “En bortglömd kappa“

  1. Elegant! behöver inte fler ord till dina kläder, skorna har jag skrivit innan de gillar ja så mycket. Och hela du med din hårfärg full pott.

    Kram/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.