Drömmer mig tillbaka i väntan på framtiden…

Värmen kommer och går här hemma vad det verkar. Ena dagen högsommarkänsla och nästa dag höstrusk. Man vet inte riktigt vad man ska tro. Tack och lov kan jag än så länge drömma mig tillbaka till vår semesterresa när kylan kommer smygande. Jag vet dock inte hur länge semesterminnen orkar värma mig så det är bäst för sommaren att komma snabbt!

baddräkt thailand rawai baddräkt körsbär retro baddräkt körsbär flyter i vattnet sarong baddräkt blicken över havet

Dela

2 svar till “Drömmer mig tillbaka i väntan på framtiden…“

  1. Sommaren kommer, men först ska vi njuta av våren, den kommer efter regnet för naturen är vis, bonden vill säkert efter sådden ha sitt regn så det kan börja gro, så vi sen kan köpa vårt mjöl, och så går det runt runt.

    Gillar våren, när allting börjar efter en vila gro, spira och växa. Jag ser duvorna bygga sina bon, vi har de ofta ända in på knuten och gärna utanför dörren. Ett år kläcktes de för tidigt och de stackars små klarade inte sig, snyft.

    Häromdan var det riktigt slagsmål hos oss, de där kråkfåglarna, alikorna som jag säger på ren skånska, de bor alltid i skorstenen på uthuset, de får dom gärna, men nu ville en annan familj bo där. För många år sen hade jag så gott som en alika tam, varje dag ville den ju så klart ha mat, så jag kallade på den och den hämtade bröd ur handen,vilket förtrogen jag fick av den fina fågeln. Så naturen är underbar, det gäller att njuta av den. Kram till dig/MH

    1. Vad häftigt att du lyckades tämja en av fåglarna. Jag gillar våren med, så härligt när det plötsligt blir ljust ute och man hör fåglar kvittra…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.