Diane von Furstenberg

En klänningsdröm jag haft länge är en klassisk wrap dress från Diane von Furstenberg. De är dyra och just därför har klänningen fått stanna i mina drömmar. Men när vi var i New York besökte jag en av butikerna och slog till på denna som var på  deras rea. Modellen är lite annorlunda än de jag tidigare spanat på då denna är något styvare i materialet i kjoldelen vilket gör att den klockar sig. Just nu gillar jag verkligen klockade kjolar och klänningar så det var ju perfekt.  Materialet är ull och silke. Jag kunde inte varit nöjdare och nu inväntar jag bara rätt tillfälle att inviga den på.  

Dela

2 svar till “Diane von Furstenberg“

  1. Ja va snygg klänning! du hittar säkert ett tillfälle annars för du göra ett, haha. Den är väldigt unik. Jag är ju också glad för klänningar men sällan den kalla årstiden, därför är jag en vår och sommarmännniska.
    Just nu är jag ingen glad väderkvinna, det snöar och är halt, snart bättre tider.

    Kram och va försiktiga om ni ska ut/MH

    1. Precis som du säger, jag får fixa rätt tillfälle själv… usch ja vilket väder det är, först snö och nu regn här. Värsta kombinationen om du frågar mig. Kram tillbaka och var försiktig i halkan du med.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.