Det kom ett mail…

”Jag snubblade över din blogg och insåg att jag nog hittat en arvtagare till min garderob”

Min första tanke var givetvis att detta måste vara ett skämt. Att det längre ner skulle stå att bara jag ger ut mitt kontoummer så skickas klänningarna till mig eller något liknande.

Pia, som kvinnan hette, hade en hel del otroligt fina klänningar från Amerikat som hon ärvt av sin moster Inez som hade burit dessa på fina fester under 40- och 50-talet då hon bodde i San Francisco. Jag läste vidare och där stod ungefär så här:

Eftersom du verkar så intresserad av gamla klänningar är det bättre att du får dem än att de bara hänger i min garderob. Jag bär dessutom mest jeans och kommer aldrig att använda dem. Om du vill ha dem så är det bara att komma och hämta dem.

Så började alltså historien om hur jag blev stolt ägare av elva stycken underbart välbevarade vintageklänningar från 40 och 50-talet. Allt jag behövde göra var att ta bilen och köra långt ut i skogen utanför Lund…

öde skogsväg vintageklänningar paljetter grönt tyg klänningstyger grått tyg med blommor blommig klänning

Dela

14 svar till “Det kom ett mail…“

 1. Grattis Jenny till att ha fått så fina klänningar i din ägo och så trevligt av kvinnan att just tänka på dig!! Så härlig klänning på fotot med så söta blommor. Där drog du en vinstlott och det var ju precis vad du kunde behöva.

  Jag har inte snubblat precis över något på senare tid, men helt plötsligt så dyker det fram, tålmodighet kallas det.

  Ser fram mot att få se de andra så småningom.

  Må så gott från idag så där lite grått Österlen, men med solsken i sinnet/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Tack! Jag jag blev verkligen jätteglad och tacksam över att hon ville ge dessa skatter till just mig. Tur jag har en blogg…

 2. Lyllo dig liksom

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Jepp, känns bra 🙂

 3. Sofia Nilsson skriver: Svara

  Fantastiskt! Grattis min vän!

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Åh tack, känns riktigt fint måste jag säga. Vilket förtroende jag fått att bevara dessa skönheter nu 🙂

 4. Oiva Piiparinen. skriver: Svara

  Det ser bra ut.Vackra kläder,ser bättre ut än moderna.

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Håller med helt!

 5. Oj vad roligt! Vilken gåva 🙂 Klänningarna ser mycket fina ut!

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   En helt underbar gåva 🙂

 6. Nej men gud så avis jag blir!

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   En dröm verkligen, är så glad för dem.

 7. Lycka till med dem, de förtjänade ett bättre liv än mörkret i min garderob!

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Åh tack! Jag ska verkligen göra mitt bästa för att de ska få ett värdigt liv 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.